TERVETULOA Nordic Shaving verkkokauppaan!                    ILMAISET TOIMITUKSET yli 70€:n tilauksille Suomessa!                     

Valuutta: EUR

Nordic Shaving Company ®

  Selaa tuoteryhmiä

Nordic Shaving Company on Tampereelta käsin toimiva parranajon, parranhoidon ja kosmetiikan erikoisliike. Meillä on verkkokauppa nordicshaving.com ja kivijalkamyymälämme sijaitsee Tampereen keskustassa, Hämeenpuistossa. Valmistamme myös omalla Nordic Shaving Company -tuotemerkillämme Suomessa käsityönä tehtyjä parranajotuotteita ja kosmetiikkaa, sekä tuotemerkillämme Nordic Beards parranhoitotuotteita.

Kotimaiset tuotteemme ovat erittäin laadukkaita! Olemme kehittäneet parranajosaippuamme usean vuoden märkäajokokemuksella yhteistyössä alan harrastajien kanssa, ja rakkaudesta lajiin! Kaikki tuotteemme tehdään käsityönä Suomessa ja niille on myönnetty Avainlippu-merkki. Lisäksi ne täyttävät EU/ETA-markkinoiden lainsäädännön vaatimukset, mikä takaa niiden turvallisuuden. Jokaiselle tuotteelle tehdään perusteellinen turvallisuusarviointi ja rekisteröidään CPNP-tietokantaan ennen myyntiä. Jokaisen tuotteen ainekset on huolella valittu - vain laadukasta ja mahdollisimman luonnollista!

Tavoitteenamme on tarjota nautinnollinen parranajokokemus, sen ei tarvitse olla vain tylsä rutiini. Märkäajo on arjen luksusta! Parranajosaippuamme sopivat toki kaikenlaiseen karvanpoistoon, siis myös naisille. Tuoksuista vain santelipuu on erityisen miehekäs. Lisäksi tuotesarjassamme on partavesiä, sheivausöljyjä ja koko kehon puhdistukseen sopivat palasaippuat: hoitava turvetervasaippua sekä mentolin ja männyn tuoksuinen hellästi puhdistava suolasaippua.


Nordic Beards tuotteet löydät tästä: Nordic Beards

                       

Näytetään tuotteet 1-60 / 78

Lahjakortti