TERVETULOA Nordic Shaving verkkokauppaan!                    ILMAISET TOIMITUKSET yli 70€:n tilauksille Suomessa!                     

Valuutta: EUR

Herold Solingen

  Selaa tuoteryhmiä

Herold on saksalainen partaveitsien teroituksessa käytettävien stroppien valmistamiseen erikoistunut yritys, jonka stroppeja myydään muillakin tuotemerkeillä.

Partaveitsi tulee stropata aina ennen ajoa eli terää vedellään selkä edellä tasaisella ja suoralla nahalla edestakaisin n.30 kertaa, jotta terän näkymätön osa saadaan suoristettua. Lähtökohtana tälle on, että veitsi on ajoterävä. Uusille veitsillekin kannattaa ottaa ensiteroitus.

Suosittelemme aloittamaan stroppausharjoittelun vyömallisella. Sellaisella voi veitsellä vetää helposti pidempiä ja suorempia vetoja kuin muun mallisilla stropeilla ja siten oikeiden liikeratojen opettelu on helpompaa.

Teroitustahnoja ei kannata aloittaa käyttämään ennen kuin oikea stroppaustekniikka on kunnossa. Sellaisella voi palauttaa vähän tylsyneen terön takaisin ajokuntoon. Tylsempi veitsi täytyy teroittaa vesihiontakivellä. 

Ennen stroppaamista vetele puhdasta kättäsi vyötä vasten muutamia kertoja edestakaisin. Tämä lämmittää hieman nahkaa sekä samalla kädestä siirtyy stroppiin hieman ihon luonnollista rasvaa, joka auttaa pitämään sen kunnossa. Hoitorasva tulee kuitenkin tarpeeseen, kun stroppi alkaa kuivumaan normaalista notkeudestaan.

Näytetään tuotteet 1-8 / 8

Lahjakortti