TERVETULOA Nordic Shaving verkkokauppaan!                    ILMAISET TOIMITUKSET yli 70€:n tilauksille Suomessa!                     

Valuutta: EUR

4711

  Selaa tuoteryhmiä

Kölnisch Wasser 4711 on yli 200 vuotta vanha keksintö. Tuoksun resepti on ollut kautta aikojen salaisuus, mutta miksi hajuvesi on kotoisin Kölnistä ja kuka keksi antaa sille nimeksi 4711?

1700-luvun alussa Kölnissä asunut italialainen apteekkari Johann Maria Farina valmisti omalla reseptillään tuoksuvettä "aqua mirabilis", joka koostui erilaisista eteerisistä öljyistä ja yrteistä. Farinan vettä alettiin kutsua Eau de Cologneksi eli Kölnin vedeksi. Sen sanottiin virkistävän sekä mieltä että kehoa. Myöhemmin salainen resepti päätyi kauppias Wilhem Mühlensille. Hän avasi tehtaan Kölnissä Glockengassella sijaitsevassa talossaan ja valmisti siellä tätä ihmevettä. 

1794 Kölnissä alkoi ranskalaismiehityksen aika. Koska ranskalaiset miehitysjoukot eksyivät isossa kaupungissa, he määräsivät jokaiselle talolle oman numeronsa. Mülhensin talosta tuli numero 4711. Vedentekijä painatti numeron pullojensa etikettiin. Näin syntyi maailmankuulu tuotemerkki Kölnisch Wasser 4711. 

4711 Original kölninvesi koostuu sitruunamaisesta appelsiinin tuoksusta ja bergamotista ja se sopii molemmille sukupuolille.

Näytetään tuotteet 1-5 / 5

Lahjakortti